4/10/20

Restaurant Los cazadores (Calaceite – Matarranya, Terol)

Després d’haver visitat dos Centres d’Interpretació a La Fatarella i a Vilalva dels Arcs i sense una planificació prèvia, vam cercar un restaurant per dinar. Vam desplaçar-nos fins a Batea que era el nostre proper destí per anar a visitar el Centre d’interpretació Hospitals de Sang.

Mai ens havia passat, però va ser impossible trobar un lloc on poder dinar. L’únic lloc obert era ple i no feien un segon torn de dinars. Després de no trobar cap mes lloc obert, decidirem apropar-nos a Caseres, prop d’un altre dels nostres objectius, però l’únic restaurant que vam localitzar era tancat.

Ja amb urgències perquè el temps corria, decidirem creuar la frontera i entrar a Terol (Aragó) a la comarca del Matarranya, concretament al poble de Calaceite. Vam aturar-nos al primer lloc que identificarem com un restaurant i que s’anomenava Los Cazadores.

Si l’exterior ens va donar alguna esperança de gaudir d’una bona estada, no va ser així. 

Com comentava, el lloc fou:

Hotel Restaurante Los Cazadores

Avenida Cataluña 106

Calaceite (Matarraña - Teruel)

L’única opció que ens van oferir per menjar, van ser plats combinats. El servei fou bastant lamentable (sense cortesia, amb males cares i manca de formes bàsiques). El local no disposava de la neteja mínima desitjable. La decoració pèssima i per rematar-ho, centenars de mosques que ens van fer estar amb tensió durant el dinar. Menys mal que som de bona pasta i ens en vam en fotre una mica. 

En Benet va demanar una sèpia a la planxa amb amanida i meló de postres, i jo un entrecot amb patates i gelat.

El preu comptant les begudes i cafès va ser de 44,30€ (22,15 per cap) i les nostres puntuacions les següents (sobre 5 punts):  

Benet 1,0 

Jordi 0,5